Nicolai logo
4. - 12. september

Oplev Latinamerikanske dage i NICOLAI fra den 4. - 12. sept., hvor der bl.a. vil være koncerter, foredrag, romsmagning, tango og meget andet. Hent program for de Latinamerikanske dage her.
Nicolai


I 9 dage i september vil Kolding flyde over med latinamerikanske arrangementer, når en lang række lokale foreninger og institutioner går sammen om at holde festival.

Programmet for Latinamerikanske Dage er fyldt med koncerter, film, foredrag, workshops, dansearrangementer, udstillinger, arrangementer for børn samt et stort latinamerikansk marked. Festivalen løber af stablen i perioden 4.- 12. september og bliver til i et samarbejde mellem en lang række aktører fra Kolding: foreninger, kulturinstitutioner, kunstnere etc. Hovedparten af arrangementerne kommer til at foregå i NICOLAI kultur, men der vil også være aktiviteter andre steder i byen.

”Vi håber med Latinamerikanske Dage at bringe en smule af Latinamerika lidt tættere på Kolding, så både erfarne Latinamerika-farere og potentielle LA-entusiaster samt interesserede i øvrigt får berigende, livsglade oplevelser” siger initiativtager og tovholder Peder Skov Pedersen fra Dansk Cubansk Forening.

Festivallen kommer til at indeholde en meget bred vifte af arrangementer, og programmet er sammensat ved, at de enkelte deltagere har bidraget med arrangementer inden for deres eget område. Festivalens styregruppe har koordineret alt dette og sammensat det endelige program. Du kan finde programmet hos NICOLAI Kultur, i butikkerne i Kolding midtby og på Kolding Bibliotekerne.

Læs onlineudgaven af programmet her: Latinamerikanske dage

Kontaktoplysninger: Initiativtager Peder Skov Pedersen fra Dansk Cubansk Forening kan kontaktes på mobil 2145 2664 eller mail pskovp@gmail.com for yderligere oplysninger.


Fredag den 4. september
Lørdag den 5. september
Søndag den 6. september
Mandag den 7. september
Tirsdag den 8. september
Onsdag den 9. september
Torsdag den 10. september
Fredag den 11. september
Lørdag den 12. september

food market 2food market 4
food market 5Los Fuegos 2015