Nicolai logo
3. nov. - 13. jan

Fernisering den 3. nov. kl.15. IMAGINARIA er den tværkunstneriske installation, der i samarbejde med den internationale konstellation af Axel Van der Waal, Andrea Saltini og Barbara Bezina, Rasa Dzimidaviciute Olesen & Jaume Montserrat, fortæller historien om livets alt. 
Nicolai Gården

IMAGINARIA er den tværkunstneriske installation, der i samarbejde med den internationale konstellation af Axel Van der Waal, Andrea Saltini og Barbara Bezina, Rasa Dzimidaviciute Olesen & Jaume Montserrat, fortæller historien om livets alt. 

Det er den levende kreativitet, skabt i den imaginære verden, præsenteret som en kreativ fortolkning af hver enkelte kunstners individuelle syn på omgivelsernes levende karakter.

IMAGINAIA er en del af Novam Artem' koncept STREET EXPO der er skabt for at udfordre kulturens norm; hvor kunst oftest udstilles bag lukkede døre og derfor skal opsøges af beskueren. Novam Artem arbejder for at ‘slippe kunsten fri’ og skaber derfor, igennem STREET EXPO, en platform hvor kunsten opsøger beskueren og giver yderlige muligheder for at opleve kunsten ‘direkte i dagligdagen’.

Afsender / Arrangør: Novam Artem
Koncept & Idé: Jakob Hindhede & Carmen Hust
Kunstnere: Axel Van der Waal, Andrea Saltini og Barbara Bezina, Rasa Dzimidaviciute Olesen & Jaume Montserrat.

imaginaria maj simple 002 800