Nicolai logo
14.-22. oktober kl. 10-15

I efterårsferien vil Nicolai for børn blive udsmykket med grimhed, og du vil selv kunne få lov til at prøve kræfter med at skabe grimme dimser og løjerlige ting. Onsdag kan du desuden opleve HeartBeat.
Nicolai for børn

Kontrasterne mødes, når Nicolai for børn i Efterårsferien sætter fokus på begrebet grimhed og supplerer med koncert med stomp performancegruppen HeartBeat. Hvad er grimt? Hvornår er noget grimt? Hvorfor er noget grimt? Og hvornår er noget så grimt, at det faktisk bliver smukt?

I efterårsferien vil Nicolai for børn blive udsmykket med grimhed og du vil selv kunne få lov til at prøve kræfter med at skabe grimme dimser og løjerlige ting.

”Formålet med at sætte fokus på grimheden i Nicolai for børn er at give børn mulighed for, at reflektere over det grimme”, siger kulturformidler hos Nicolai for børn, Rasmus Ott, og fortsætter ”Vi har lyst til at eksperimentere og stille spørgsmålstegn ved den tanke, at børn ofte gør sig umage, når de kaster sig ud i af kreere flotte tegninger og bygge flotte ting. Hvad sker der, hvis vi beder dem om at lave grimme tegninger og bygge grimme ting? ”

Du kan blandt andet deltage i en vakuumworkshop, hvor mærkelige objekter bliver vakuumpakket og hængt op i Nicolai for børns ”grimme rum”. Du kan også klæde dig ud og tage et grimt familiefoto i hæslige omgivelser af lilla velour - så tag dit grimmeste tøj på og kig forbi!

Kamæleonkoncert med stomp og hjerterytmer

Hvis det hele bliver lidt for grimt, kan man også nyde en Kamæleonkoncert med stomp-gruppen HeartBeat. Det foregår onsdag 18. oktober kl. 11.00 på Nicolai Scene. Koncerten varer ca. 45 min. og er for alle børn i alderen 5-8 år.

Performancegruppen HeartBeat består af fire unge musikere fyldt med spilleglæde for netop genren ’stomp’, hvor der spilles på hvad som helst. Deres koncerter har ry for at boble af begejstring med avancerede rytmer, som præsenteres legende let i form af sang, rap, teater og stomp. Undervejs i koncerten inviterer HeartBeat publikum til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag – hvert et hjerteslag – breder smilet sig til op over begge ører.

Kamæleon Koncerterne er en ordning, hvor kommuner rundt i landet hvert år tilbyder fire familiekoncerter med professionel musik spillet i børnehøjde. Koncerterne har til formål at give børnene en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres forældre.


Praktisk info:
Entré til Kamæleonkoncerten er 40 kr. og inkluderer entré til Nicolai for børn bagefter. Køb din billet på www.nicolai.kolding.dk. Det er også muligt at købe billet i døren.

Deltagelse i efterårsferiens ”Grimhedstema” i Nicolai for børn koster normal entré til Nicolai for børn, som betales ved indgangen. Der er åbent 14. – 22. oktober fra kl. 10.00 – 15.00.

For yderligere information, kontakt Rasmus Ott, tlf. 79 79 59 00 eller Tine Spangsberg, tlf. 79 79 10 31

Efteraarsferie fbcover 820x312px