Nicolai logo
6. november kl. 19.30

Copenhagen Piano Quartet er en ung klaverkvartet med base i København, men rødder i Danmark, Tjekkiet og Polen bestående af Benedikte Damgaard: violin, Kristina Fialova: bratsch, Adam Stadnicki: cello og Neel Bramsnæs Teilmann: klaver.                                              
Nicolai Scene 

Kvartetten er vinder af Val Tidone International Chamber Music Competition i Italien 2013, Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums kammermusikkonkurrence 2012, prismodtager ved P2s kammermusikkonkurrence 2014 i København og den internationale Johannes Brahms konkurrence i Østrig 2012.

Kvartetten blev dannet i 2010 og de fire medlemmer har fra 2012-15 studeret som ensemble i solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium under vejledning af kammermusikprofessor Tim Frederiksen samt pianist og  docent Jens Elvekjær (Trio con Brio). I masterclasses har de haft glæde af at arbejde med kapaciteter som Fauré Quartett, Leif-Ove Andsnes, Christian Ihle Hadland og Lars Anders Tomter. 

De er passionerede udøvere af det danske, klassiske repertoire. I 2015 udgav kvartetten deres første CD med klaverkvartetter af dansk/tyske Friedrich Kuhlau.

Kvartetten har haft en omfattende koncertvirksomhed og optrådt over hele Danmark, i Norge, Italien, Tjekkiet, Tyskland og Kina.

kob

 CPQ 800