Nicolai logo
26. juni - 13. august kl. 10.00 - 15.00

Når skolerne går på sommerferie, åbner Nicolai for børn op for en lang række kreative og legende muligheder for børnefamilierne i Kolding.

Nicolai for børn

Allerede i den første uge kan man opleve Organisationen Nordhøj der i samarbejde med Nicolai Kultur afholder ”Kultur for folket” i Nicolai Gården. Her kan man opleve cirkus, musik og boder fra kl. 10.00-13.30 både d. 27/6 samt d. 28/6.

Mere information kan findes på her.

I Nicolai for børn har vi åbent hver dag (også mandag) fra kl. 10.00-15.00. Her kan man få kølet sig ned i Isbjørne Grotten, lege med ansigtsmaling, bygge med genbrugsmaterialer i værkstedet eller opleve Cato Thau-Jensens fantastiske univers og læse hans nye bog om ”Adele i Verdenshjørnet” - skrevet særligt til Nicolai for børn.

Helt særligt bliver der mulighed for at gå på fantasifuld oplevelse i en underfundig insektverden, hvor selvlysende insekter byder dig indenfor i deres lille bo oppe under loftet. Du kan selv være med til at lave nye fantasifulde insekter og se, hvordan de lyser i mørket hos deres venner!

Igennem sommeren bliver der rig mulighed for at få inspiration til små kreative projekter eller bare få stillet legelysten i vores 1300 km2. store hus!

Velkommen til en skøn sommer i Nicolai for børn.

 2017 sommerferie A3800