Nicolai logo
23. august, kl. 09:00 - 23:00

Hos Nicolai bliver Kolding Kulturnat fejret hele dagen - og der er nok at opleve for både børn og voksne.

Nicolai Gården

Allerede klokken ni lyder startskuddet for årets kulturnat i Nicolai, når Børnedesign på tværs og Nicolai for børn inviterer kommunes daginstitutioner til Børnenes Kulturfest, der også byder på gadeteater i form af "Fabiola og Hunden".

Børnenes Kulturfest rundes af kl. 12.00, men allerede kl. 13.00 er der gadeteater fra Frankrig, når forestillingen "2 sekunder" løber af stablen.

Klokken 16.00 åbner borgmester Jørn Pedersen officielt Kolding Kulturnat, og derefter tager børnenes antihelt Onkel Reje over og giver en gratis koncert for hele familien i Nicolai Gården. Vi kan godt love, at der bliver knald på!


Igen i år arrangerer Nicolai Biograf & Café Sensommer i Nicolai, hvor de først byder på koncert med Jazzband Kolding og derefter byder op til Grease sing-a-long. Her kan du synge med for fuld kraft, når de viser den legendariske film fra 1978 i en flot sing-a-long version med sangtekster på lærredet. Skuespiller og sanger Johanna Fridell er aftenens indpisker, og hun vil sørge for, at publikum kommer i den helt rette sing-a-long stemning og synger med på filmens mange hits som "Summer Nights" og "You're the one that I want".

Før filmen stilles lyserøde læderjakker og andre Grease inspirerede effekter til rådighed, og der bliver mulighed for at tage billeder. Effekterne er venligst udlånt af Dronning Dorothea teatret og Johanna Fridell.

2019 efteraarskatalog kulturnat