Nicolai logo
16. oktober kl. 11.00

Kom og oplev Jazz for Kids, når Nicolai for børn i samarbejde med Jazz i Trekanten slår dørene op i efterårsferien.

Nicolai for børn

Hej Jazz er et dansk jazzorkester, der spiller sange, historier og instrumentalnumre. Musikkens fantasifulde væsen inspirerer børnene til improvisation og leg med både krop og stemme, og inddrager børn og forældre i koncerten. Orkestret varierer mellem sange der lægger op til at lytte, lege eller danse. Det handler om at mærke jazzen, komme tæt på jazzen, høre jazzen og få lyst til selv at skabe jazzen. Derfor sluttes koncerter altid af med et frirum, jazzens frikvarter, hvor børnene kan lege med hinanden, med musikerne, røre ved guitaren, slå på trommerne eller gå på opdagelse i den mystiske saxofon.
Arrangementet er en del af børnejazzfestivalen JAZZ FOR KIDS arrangeret i samarbejde mellem Copenhagen Jazzfestival og Jazz I Trekanten

Line Up:
Nikolaj Bugge: Guitar
Maria Dybbroe: Altsax
Jonathan Schou: Tenorsax
Frederik Sakham Lomborg: Kontrabas
Frej Lesner: Trommer
Morten Mosgaard: Vokal

På grund af corona bliver koncerterne i år afholdt i et stort telt i Nicolai gården. For at kunne overholde de gældende regler for afstand og forsamlinger bliver gulvarealet inddelt i felter, hvor hvert felt kan rumme en familie på op til 4 personer.

Billetpris: 40 kr. pr. person – billetten giver efterfølgende adgang til Nicolai for børn, såfremt der er plads i huset.

Billetterne sælges efter princippet om først til mølle.

billetknap

IG hej jazz800