Nicolai logo
22. august kl. 16.00 - 18.00

Der fokus på den cirkulære økonomi, når The Piazza Project i Nicolai Gården sammen med Empty Your Wardrobe er vært for en række foredrag om genbrug og cirkulær økonomi.
Nicolai 


Det sker når The Piazza Project i samarbejde med Empty Your Wardrobe præsenterer ”A Perfect Circle: Manifestation of a circular development in Kolding.”


Både The Piazza Project og Empty Your Wardrobe vil øge bevidstheden om bæredygtig levevis og cirkulær økonomi hos Koldings borgere og inviterer derfor alle til at komme forbi og blive klogere på hvordan man lever bæredygtigt, hvordan ud kan ændre dine vaner, og hvorfor det er vigtigt.

På dagen kan man opleve fire talere, der alle har gjort deres erfaringer med bæredygtighed og cirkulær økonomi og gerne vil dele ud af deres viden.

De fire oplæg bliver leveret af blogger Mie Schmidt, der ikke har shoppet nyt tøj det sidst år, Tina Klemmesen, der er selvstændig og har opstartet en Repair Café i Kolding, Stelle Jensen, der er projektleder for cirkulær økonomi i Kolding Kommune og til sidst kommer modedesigneren, Lili.

Oplæggene skal lægge grunden for en dialog mellem oplægsholderne og publikum, modereret af Svetlana Tetrova, der er daglig leder af Empty Your Wardrobe.


domes 800