Nicolai logo
27. - 28. juni

Organisationen Nordhøj arrangerer i samarbejde med Nicolai Kultur en kulturfestival med fokus på mangfoldig kunst og kultur udarbejdet af Nordhøjs brugere og samarbejdspartnere.
Nicolai

Det bliver to dage, hvor hele komplekset bugner af cirkus, koncerter, udstillinger, filmvisninger og meget mere.

”Kultur for folket” er en fejring af den folkelige kultur, hvor begrænsninger bliver til muligheder, og livsglæde er noget vi deler med hinanden.

PROGRAM:
d. 27 juni:
Kl. 9.30: Klovne-Demo (afg. Fra Niels Bohrs vej) gennem byen. Ankommer ca. 10.30 ved Nicolai Gården.
Kl. 10.30: Festpladsen i Nicolai Gården åbner med boder, åbent atelier mv.
Kl. 10.45: Åbningstalen v. Jesper Elkjær
Kl. 10:50: Koncert med Nordlyset (30 min.)
Kl. 12.00: Cirkus Forestilling (30 min.)
Kl. 12:30: Koncert med Nordhøjs Fredagsband (30 min.)

d. 28 juni:
Kl. 10:00: Festpladsen i Nicolai Gården åbner med boder, åbent atelier mv.
Kl. 10:05: Fælles Zumba i Nicolai Gården (15 min.)
Kl. 11.00: Foyer Koncert med Nordhøjs Fredags Band (30 min.)
Kl. 12.00: Cirkus Forestilling (30 min.)


Hvad kan man opleve til Kultur for Folket?
Cirkus Forestilling
Nordhøjs teater har i to år trænet på forskellige cirkus discipliner, og laver nu deres egen, helt særlige forestilling for børn i alle aldre. Der kan købes popcorn og opleves artister fra hele verden.

Koncert med Nordlyset
Nordlyset har givet et utal af koncerter. De er blevet nr. 4 i Melodi Gran Prix’et for udviklingshæmmede. Nu spiller de igen op til fest, glæde og dans for alle tirsdag d. 27 juni kl. 10:50.

Nordhøjs Fredagsband
Fredagsbandet giver normalt kun koncerter på Nordhøj, om fredagen. Nu spiller de en helt ekstraordinær akustisk intimkoncert af andres og egne numre til Kultur for folket. D. 27 juni kl. 12:30 samt d. 28 juni kl. 12.00.

Boder
Oplev Handed by Nordhøjs unika produkter præsenteret, kast bolde efter dåser, bank søm i en pind og vind en masse flødeboller, eller en sponsor gave fra en af Nordhøjs mange samarbejdspartnere.

Naturvejledning
Nordhøjs skov og naturgruppe arbejdet til dagligt i stenderupskovene som skovhjælpere, og i Dybvadbro som natur guides. Hvis vejret tillader det, tilbydes der naturvejledning for børn og voksne i Nicolai Gården, begge dage.

Filmvisning
”I danmark spiser vi ikke hunde”, det ved enhver – men at der findes tyve som vil stjæle fra fattige hunde, kommer bag på selv den hårdeste hunde negl. Denne film er udformet og skrevet af aktivitetsgruppen på Nordhøj – og ikke egnet for mindreårige af alle arter. Filmen vises kontinuerligt under Kultur for Folket.

kulturforfolket utekst800