Nicolai logo
4. maj 2020

I anledning af det nationale initiativ ALSANG 2020, samles de kulturelle kræfter i Kolding omkring fællessangen. Det er håbet at en række ALSANG arrangementer kan lede op til kulminationen på initiativet d. 4. maj 2020.

Nicolai

Er du vild med fællessang og har lyst til skabe frivillige, borgerdrevne initiativer, så bygger Nicolai Kultur bro og sætter dem sammen med kommunens andre professionelle aktører.

Vi vil gerne inspirere dig til alt fra morgensang på arbejdspladsen til fællessangsarrangementer i både private hjem og offentlige spillesteder.

Nicolai Kultur bliver samlingspunktet, men arrangementer og initiativer kan foregå overalt i Kolding, også hjemme hos dig.

Vores drøm er, at kommunens frivillige foreninger med interesse for sang, musik og fællesskab vil byde ind med arrangementer, idéer, tiltag og en hjælpende hånd – så vi sammen kan fejre sangglæden og fællesskabet både i 2020, og fremefter.

Har du idéer, arrangementer, tanker eller noget helt fjerde i ærmet, så skriv til kulturformidler Jacob Galtung-Melchior på jacga@kolding.dk eller ring på 79 79 10 05. Så vil vi samle trådene og holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Nicolai og Kolding i forbindelse med ALSANG 2020

Vi glæder os til et år i fællessangens navn – og håber, at ALSANG 2020 kan betyde både fortsættelsen og starten på en masse gode initiativer.

ALSANG2020 800